Firmajul.nu

Vælgershop til dine medarbejdere!

Man siger normalt, at julen er hjerternes fest. Men for rigtig mange danskere er julen også blevet en gavernes fest. Ikke kun på grund af, at det er dejligt at få gaver, men fordi det er en måde at vise, at man sætter pris på hinanden, og ønsker hinanden glæde. Derfor kan man som virksomhed også bruge denne dejlige årstid til at tænke på sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartner. En julegave kan bruges som en tak for alt det hårde arbejde, der er blevet lagt i virksomheden af jeres medarbejdere, et skulderklap eller et tak for det gode samarbejde. Det samme gælder, hvis det har været et hårdt år af den ene eller anden årsag, så kan en julegave vise, at der stadig skal være plads til hygge henover julen.

Vores vælgershop  er vores populære løsning der består i, at I som virksomhed vælger et budget og hvor mange gaver, I ønsker jeres medarbejder skal kunne vælge imellem. Det kan være de gaver vi har under nedenstående prisklasse, eller nogle særligt udvalgte af jer.

 

      

 

 Kig på vores julekalog 2018 her!

Det kan være svært at finde den helt rigtige firmajulegave, og måske tiden også er knap til at få det gjort. Så derfor står vi hos Metodan altid klar med både gode råd og sparring om, hvad der vil være den bedste løsning for jeres virksomhed. Vi kommer derfor også gerne ud til jer med en kuffert fyldt med flere af vores gaver, så I nemmere kan forestille jer, hvilke ting, der kan gå sammen. På den måde kan vi også sammensætte helt individuelle gaveløsninger, som I ikke finder andre steder.

 Så nemt er det!

1) I vælger hvilke pris kategori I ønsker jeres medarbejdere skal modtage gaver i. Vi sammensætter de gaver I ønsker i jeres vælgershop. I får jeres logo på vælgershoppen, så jeres medarbejdere kan se det er en gave fra jer.

2) I modtager en mail med gavebeviserne som PDF til alle jeres medarbejdere. I kan vælge at videresende dem elektronisk, eller printe dem ud.

3) Modtagerne logger ind på vælgershoppen, og vælger selv den gave de ønsker at få. For at aktivere gavekortet, skal de bruge den kode de har fået tilsendt i gavebeviset.

4) Vi leverer gaverne direkte til jeres virksomhed, så I kan dele dem ud til det tidspunkt I ønsker. Vi sørger for at medarbejdernes navn er påsat gaven. Ønsker I et julekort vedlagt hjælper vi gerne med et design.

 

Metodan har eget lager, og vi står selv for pakningen af gaverne.  

 

Her er et lille udpluk af vores gaver!