Firmajulegaver

Firmajulegaver

Uanset jeres budget, kan I her hos os finde firmajulegaver inden for alle prisklasser. I har mulighed for at finde og bestille de gaver, I gerne vil have direkte fra shoppen, eller I kan få sammensat en vælg-selv løsning, hvor I beslutter budgettet, og hvor mange samt hvilke gaver jeres medarbejdere må vælge imellem.

Vi har både bløde og hårde gaver, praktiske og spiselige gaver, elektronik og gavekurve. Kan I ikke finde den julegave I leder efter? Så tøv ikke med at give os et kald eller send os en mail, så finder vi en løsning, der passer lige præcis til jeres virksomhed.

Firmagaver til hele virksomheden

Man siger normalt, at julen er hjerternes fest. Men for rigtig mange danskere er julen også blevet en gavernes fest. Ikke kun på grund af, at det er dejligt at få gaver, men fordi det er en måde at vise, at man sætter pris på hinanden, og ønsker hinanden glæde.


Derfor kan man som virksomhed også bruge denne dejlige årstid til at tænke på sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartner. En julegave kan bruges som en tak for alt det hårde arbejde, der er blevet lagt i virksomheden af jeres medarbejdere, et skulderklap eller et tak for det gode samarbejde. Det samme gælder, hvis det har været et hårdt år af den ene eller anden årsag, så kan en julegave vise, at der stadig skal være plads til hygge henover julen.

 

Hos Metodan finder I den helt rigtige firmagave

Uanset om I mange eller få i virksomheden, der skal have en julegave, så har vi en løsning der passer – og ellers sammensætter vi en individuel og unik gave til jer. Hos os finder I både hårde gaver, bløde gaver, spiselige gaver, elektronik, praktiske gaver og naturligvis gavekurve.


Hvis I allerede har styr på budgettet for gaverne, så kan I nemt klikke rundt i shoppen i den prisklasse, som I forestiller jer. Det er dog også muligt at få sammensat gaver fra de forskellige prisklasser, hvis I ønsker noget bestemt.

 

Vælg-selv gaveløsning

Vores mest populære løsning er ’vælg-selv’-løsningen, der består i, at I som virksomhed vælger et budget og hvor mange gaver, I ønsker jeres medarbejdere skal kunne vælge imellem. Det kan være alle de gaver vi har under den prisklasse, eller nogle særligt udvalgte af jer.Vi står altid klar med råd og sparring

Det kan være svært at finde den helt rigtige firmagave, og måske tiden også er knap til at få det gjort. Så derfor står vi hos Metodan altid klar med både gode råd og sparring om, hvad der vil være den bedste løsning for jeres virksomhed.


Vi kommer derfor også gerne ud til jer med en kuffert fyldt med flere af vores gaver, så I nemmere kan forestille jer, hvilke ting, der kan gå sammen. På den måde kan vi også sammensætte helt individuelle gaveløsninger, som I ikke finder inde på shoppen i forvejen.


Alt er muligt hos Metodan.