Hos Metodan finder du den helt rigtige firmagave

Uanset om I mange eller få i virksomheden, der skal have en julegave, så har vi en løsning der passer. Ellers sammensætter vi en individuel og unik gave til jer. Hos os finder I både hårde gaver, bløde gaver, spiselige gaver, elektronik, praktiske gaver og naturligvis gavekurve.

 

Hvis der allerede er styr på budgettet for gaverne, så kan du nemt klikke rundt i shoppen i den prisklasse, som du forestiller dig.

 

Vælg-selv gaveløsning

December er en travl tid, og det kan være både svært og besværligt at finde den helt rigtige gave, men med vores vælg-selv-løsning har vi gjort det nemt for dig, at købe årets firmajulegaver.

 

Vi har nemlig opdelt vores gaver i prisklasser, så du blot skal vælge et budget, og hvor mange gaver medarbejderne skal have at vælge imellem. Det kan ikke være nemmere, og du er sikker på, at alle får, hvad de ønsker sig.

 

Har vi ikke lige de gaver, som du havde tænkt dig skulle ligge under virksomhedens juletræ i år, så hjælper vi dig selvfølgelig med af finde den helt rigtige løsning, så du kan drive din forretning, mens vi tager os af det, vi er bedst til - nemlig at finde de helt rigtige gaver til anledningen.

 

Så nemt er det

1) Du vælger, hvilken priskategori medarbejderne skal have tilbudt julegaver i. Vi sammensætter et udvalg efter dit ønske

 

2) Du modtager en mail med gavebeviserne til medarbejderne i pdf-format. Du kan vælge at videresende dem elektronisk eller printe dem ud

 

3) Modtagerne skal blot logge på shoppen, og vælge den gave, de ønsker. For at aktivere gavebeviset, skal der anvendes en unik kode, som fremgår af det fremsendte gavebevis

 

4) Vi leverer gaverne direkte til virksomheden, så du kan arrangere gaveuddelingen på det tidspunkt, der passer bedst. Vi sørger selvfølgelig  for, at medarbejdernes navn står på gaven.

 

5) Ønsker du, at der skal vedlægges et julekort, så hjælper vi gerne med et design.

 

Vi står altid klar med råd og sparring til din firmajulegave

Det kan være svært at finde den helt rigtige firmagave, og måske tiden også er knap til at få det gjort.

 

Så derfor står vi hos Metodan altid klar med både gode råd og sparring om, hvad der vil være den bedste løsning for din virksomhed.