Firmajul.nu

Vælgergaver til dine medarbejdere!

Julen er hjerternes fest, men det er også gavernes fest. Det er dejligt at få gaver, men det er også en god måde at vise, at man sætter pris på hinanden. Som virksomhed kan man bruge denne dejligt årstid til at tænke på sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartner. Det er en dejlig tid, der kan bruges til at sige tak for alt det arbejde, der er blevet lagt i virksomheden i løbet af året.

Vores vælg-selv løsning er vores populære løsning der består i, at I som virksomhed vælger et budget og hvor mange gaver, I ønsker jeres medarbejder skal kunne vælge imellem. Det kan være de gaver vi har under nedenstående prisklasse, eller nogle særligt udvalgte af jer. Vi er altid behjælpelig med af finde den rette løsning til jer.

 

        

 

 Kig på vores julekalog fra 2018 og få inspiration til julen 2019

Det kan være svært at finde den helt rigtige firmajulegave, og måske tiden også er knap til at få det gjort. Så derfor står vi hos Metodan altid klar med både gode råd og sparring om, hvad der vil være den bedste løsning for jeres virksomhed. Vi kommer derfor også gerne ud til jer med en kuffert fyldt med flere af vores gaver, så I nemmere kan forestille jer, hvilke ting, der kan gå sammen. På den måde kan vi også sammensætte helt individuelle gaveløsninger, som I ikke finder andre steder.

 

Så nemt er det!

1) I vælger hvilke pris kategori I ønsker jeres medarbejdere skal modtage gaver i. Vi sammensætter de gaver I ønsker. I får jeres logo på vælg-selv shoppen, så jeres medarbejdere kan se det er en gave fra jer.

2) I modtager en mail med gavebeviserne som PDF til alle jeres medarbejdere. I kan vælge at videresende dem elektronisk, eller printe dem ud.

3) Modtagerne logger ind på shoppen, og vælger selv den gave de ønsker at få. For at aktivere gavekortet, skal de bruge den kode de har fået tilsendt i gavebeviset.

4) Vi leverer gaverne direkte til jeres virksomhed, så I kan dele dem ud til det tidspunkt I ønsker. Vi sørger for at medarbejdernes navn er påsat gaven. Ønsker I et julekort vedlagt hjælper vi gerne med et design.