Metodan Reklame since 1975

Metodan blev stiftet i 1975 af Finn Andersen i Brøndby og voksede sig hurtig til en stor virksomhed. Metodan hed i mange år Metodan Systemtryk, idet firmaet udelukkende beskæftigede sig med tryksager af næsten enhver slags. 

I 1990 blev Kenneth Wilhjelm ansat og sidder i dag som firmaets ejer og direktør. Han tilførte ordet "logotryk" en ny betydning ved at tilbyde kunderne en bred vifte af reklamegaver og artikler. Dette område har i dag udviklet sig til at være Metodans hovedområde, og udvikler sig stadig med nye og internationale anerkendte leverandører.

Vi leverer til nogle af Danmarks største virksomheder i en kvalitet, der altid er tilfredsstilende. Vi er derfor sikre på også at kunne finde reklamegaver til Din virksomhed. Uanset opgaver hjælper vi Dig med at finde den rigtige løsning.

Så efter 43 år kan, vi glæde os over stadig at være helt fremme, og ser det som vores fornemeste opgave at finde de helt rigtige varer til vores kunder. Vores mange års erfaring, medarbejdernes engagement og indsats for kunderne er nogle af vores største forcer.