Persondatapolitik 

Hos Metodan passer vi godt på dine personoplysninger. Persondata oplysninger som du har givet til os, sker via vores nyhedsbrev, konkurrencer eller når du køber produkter via vores hjemmeside. Når du anvender vores tjeneste, indsamler vi dine persondata og behandler dem i overensstemmelse med persondataloven.

Formål

De oplysninger vi har liggende er for at kunne identificere dig som bruger ved at registrere dine køb og betaling for at kunne levere de varer du ønsker.

Persondata

Alle data vi har liggende er kun til at varetage dine interesser. Formålet er at optimere din brugeroplevelse på vores hjemmeside, samt at kunne levere de produkter du har bestilt.  Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevende besøg hos metodan.dk. Cookies hjælper os bla. med at se hvor mange der besøger vores side, huske indstillinger og gør dine oplevelser bedre.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies kan du altid gør det her

Men husk, at hvis du blokerer eller sletter cookies, kan din oplevelse på siden blive dårligere og du kan have svært ved at benytte hjemmesiden.

Dataansvarlig

Metodan

Kollerød Bygade 1

3450 Allerød

CVR-nr. 53150918

Hvem deler vi dine personoplysninger med

Vi deler ikke din e-mail og dit navn med andre, og de leverandører vi benytter til eksempelvis it-opgaver, de lever således også altid op til den gældende lov.

Vi sælger IKKE dine personoplysninger til tredjepart.

Overførsel af persondata til modtagere i tredjelande

Vi overfører ikke dine data til lande udenfor EU/EØS.

Beskyttelse

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende. Du kan til enhver tid gøre indsigelse, og tilbagekalde dit samtykke. Du har ret til at få rettet eller slettet forkerte oplysninger der ligger omkring dig. Henvendelse sker til metodan@metodan.dk.