Reklameartikler

Vi fremstiller reklameartikler og -gaver, som får din virksomhed til at skille sig ud.

Hos Metodan finder du de mange forskellige typer af reklameartikler, som vi producerer. Lige fra de helt enkle løsninger, hvor vi sætter dit virksomhedslogo på og bruger virksomhedens farver på eksempelvis en kuglepen eller en powerbank. Til de helt unikke løsninger, der ikke ligner det, andre virksomheder har.

Har du et ønske om at få produceret en særlig reklameartikel, der virkelig kan få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden og ikke mindst huske den? Så klarer vi også det.

Reklamegaver med logo, merchandise og promotion

Uanset om virksomheden er stor eller lille, så vil gode reklamegaver og reklameartikler være en rigtig god måde at gøre opmærksom på dens eksistens på. Ligesom det ofte kan være en god idé at lade reklamegaver indgå i særlige kampagner, som du ønsker, at potentielle kunder skal huske.


Derfor producerer vi hos Metodan alt fra de små, enkle løsninger som kuglepenne, T-shirts og målebånd med firmalogo. Til mere specielle og unikke løsninger, som du ikke finder på vores webshop.


Vores reklameartikler kan bruges som reklamegaver, merchandise, promotion og generelt bare som en "husker" til virksomhedens kunder. Som oftest bliver reklamegaver brugt i forbindelse med særlige events som for eksempel messer, åbent hus og undervisning.

 

Vi har alle former for reklamegaver & reklameartikler

Vi kan forvandle mange forskellige typer af reklameartikler til gaver med virksomhedens logo, farver og andet trykt på, så kunder eller potentielle kunder tydeligt kan se, at de kommer fra din virksomhed.


Klik dig igennem vores webshop, hvor du finder produkter som for eksempel paraplyer, powerbanks, USB sticks, tøj, drikkedunke, elektronik og en masse andet. Finder du ikke præcist det, du søger, så giv os endelig et kald.


Vi står altid klar med råd og sparring, så vi er sikre på, at du ender med at få produceret netop den reklameartikel, som bedste muligt vil tjene din virksomhed eller kampagne.

 

Unikke firmagaver

Hos Metodan har vi mange års erfaring med at producere reklameartikler og tilbyder et stort sortiment lige fra de nemme, enkle løsninger, som man møder mange steder, til unikke specialløsninger, der virkelig bliver lagt mærke til, og som får kunderne eller de potentielle kunder til at lægge mærke til og huske virksomheden.


Det kan for eksempel være et helt almindeligt USB stick eller en powerbank udformet som et produkt, som virksomheden selv forhandler eller producerer, eller som noget der kendetegner virksomheden.


Mulighederne er mange, så giv os et kald, hvis du søger en unik løsning ud over det sædvanlige.