Reklameartikler

Her finder I alle de forskellige typer af reklameartikler, som vi producerer her hos Metodan. I kan både finde de helt simple løsninger, hvor vi sætter jeres logo og bruger jeres farver på eksempelvis en kuglepen eller en powerbank. Men vi producerer også helt unikke løsninger, der ikke ligner det andre virksomheder har. I kan altså få produceret reklameartikler, der får jeres virksomhed til at skille jer ud fra mængden, og får jeres kunder til at huske, hvem I er.

Reklamegaver med logo, merchandise og promotion

Uanset om I er en stor eller mindre virksomhed, kan reklameartikler være en rigtig god måde at få bredt budskabet om ens eksistens og ved særlige kampagner, som I ønsker folk skal huske.


Derfor producerer vi hos Metodan alt fra de små, simple løsninger som kuglepenne, T-shirts og målebånd med firmalog, og vi laver de mere særlige og unikke løsninger, I ikke finder på webshoppen.


Vores reklameartikler kan bruges som reklamegaver, merchandise, promotion og generelt bare som en ’husker’ til jeres kunder. Som oftest bliver reklamegaver brugt til events som messer, åbent hus og undervisning.

 

Alle former for reklamegaver

Vi forvandler mange forskellige typer af reklamegaver, hvor I kan få jeres logo, farver og andet trykt på, så man som kunde eller besøgende ved, at det er jeres virksomhed.


I kan klikke igennem vores webshop og finde produkter som for eksempel paraplyer, powerbanks, USB Sticks, tøj, drikkedunke, elektronik og en masse andet. Men finder I alligevel ikke lige præcis det I leder efter, så giv os endelig et kald.


Vi står altid klar med råd og sparring, så vi er sikre på, at I ender med at få produceret netop den reklameartikel, som vil gavne jeres virksomhed eller kampagne bedst muligt.

 

Unikke firmagaver

Hos Metodan har vi mange års erfaring med at producere reklameartikler – både de nemme, simple løsninger, som man ser mange steder. Men særligt de unikke løsninger, der virkelig får jeres kunder eller besøgende til at huske, hvem I er.


Det kan for eksempel være et helt almindeligt USB Stick eller måske en powerbank, som vi i stedet forvandler til noget, der ligner et produkt, I selv forhandler eller producerer.


Mulighederne er mange, så giv os et kald, hvis det er en unik løsning I er ude efter.