Fyldepenne

4 vare(r)

pr. side

 • Graduate fyldepen

  Graduate fyldepen. Graduate har et klassisk og samtidig funktionelt og moderne design. Den ideelle pen til hverdagsbrug eller som gave. Inkl. Waterman gaveæske. Leveres med 1 blækpatron. Eksklusivt design. Rustfrit stål.

  Vis detaljer
 • Carène fyldepen

  Carène fyldepen. Det mest distingverede skriveredskab fra Waterman. Eksklusivt og moderne design med lakeret hylster i sort eller blå, spids i rhodiumbelagt 18 karat massivt guld samt forsølvede detaljer. Inkl. Waterman gaveæske og 1 blækpatron. Eksklusivt design. Lakeret.

  Vis detaljer
 • Carène fyldepen

  Carène fyldepen. Blå er drømmenes farve og har givet inspiration til en spændende ny pennekollektion fra Waterman. Hver pen er designet med kunstnerisk finesse og parisisk elegance og udfærdiget med stor omhyggelighed – og rummer et hemmeligt potentiale til at slippe sin ejers ubegrænsede kreativitet fri. Egenskaber: Stilren og moderne kombination af blå lak og en skinnende mørkegrå metallic farve. Ultramoderne ciselering. Spids i 18k massiv guld med et unikt design. Inkl. Waterman gaveæske og 1 ekstra blækpatron. Lakeret.

  Vis detaljer
 • Expert fyldepen

  Expert fyldepen. Expert kollektionen er det perfekte redskab, når du vil udtrykke dig på skrift. I denne kollektion mødes såvel klassiske som dristige nye farver med ikonisk design og skaber til sammen den ultimative sofistikerede business-stil med et personligt twist. Inkl. Waterman gaveæske og 1 blækpatron. Eksklusivt design. Lakeret.

  Vis detaljer

4 vare(r)

pr. side