SACKit Vinkøler og olielampe

SACKit vinkøler 220x177x177mm i stål
Enkelt design, satinpoleret rustfrit stål og geometriske former skaber en elegant vinkøler, som kan bruges både inde og ude. SACKit vinkøleren kan bruges alene, kombineres med Patio Accessory Stand eller placeres i SACKit Patio Sofa bordet.

Vinkøleren har en tolagskonstruktion, som holder din vin kølig hele aftenen. Står menuen på drinks? Ingen problem - Vinkøleren har vandopsamling i bunden og en medfølgende istang og fungerer derfor også perfekt som isspand.
To-lags isolerende konstruktion
Rustfri
Istang medfølger
Læderhåndtag
Dansk design
+
SACKit olielampen er designet til at skabe en hyggelig atmosfære, hvor end den placeres. Placer den på bordet til en hyggelig udendørs middag eller ved døren, så gæster bliver budt velkommen med varme og god stemning.
Olielampen er designet i en enkel geometrisk form og skabt i pulverlakeret rustfrit stål, hvilket skaber høj holdbarhed og et stilrent look.

Pulverlakeret rustfrit stål
Fiberglas væge
Børnesikret top
+
SACKit Outdoor Accessory Stand er en udendørs stander i pulverlakeret rustfrit stål, som passer sammen med en lang række af vores udendørs produkter. Standeren er skabt i et enkelt design og fungerer som en naturlig forlængelse af både SACKit lampe, krukker, olielampe og vinkøler, som kan placeres i stativet.

Mix og match SACKits outdoor serie til din stil og dit udeområde!

Pulverlakeret rustfrit stål
Udendørs og indendørs brug
Slidstærkt materiale
Multifunktionelt design
DKK 800,00
Stock Info

På lager

Varenummer: SAK-005-2021
X

Kan du ikke finde det, du leder efter, blandt valgmulighederne?

Indsend venligst nedenstående formular for at få mere at vide om eventuelle muligheder, der ikke er vist i shoppen.

* Skal udfyldes