Wellnesspakken

Denne skønne gavepakke indeholder:

En lille eksklusiv serie fra "Honningperler". Alle produkterne er håndlavet og miljøvenlige uden tilsætningsstoffer. Sund og plejende produkter der er et skønt alternativ til den daglige kosmetik. Vi kan varmt anbefale denne serie.

1 stk. Håndlavet og miljøvenlige Body Balm Bar - solid cremebar der består af kun tre ingredienser; certificeret shea smør, certificeret morgenfrueolie og lokal bivoks.

1 stk. Body Peeling Bar er en solid krops skrub og består af rene og certificerede ingredienser, som shea smør, calendulaolie, lokal bivoks, en vegetabilsk sæbebase med økologiske ingredienser og økologisk sukker. Med deres nærende og fugt givende egenskaber giver ingredienserne en ekstra pleje til din hud, mens sukker giver en blid peeling. Med denne Peeling Bar bliver døde hudceller fjernet og blodcirkulationen kommer i gang.

1 stk Læbepomade med forfriskende æterisk pebermynteolie, olivenolie, bivoks og honning og limesmag. Læbepomaden er lavet af rene og certificerede råvarer og er velegnet til den intensive pleje af tørre læber. Den er især egnet i den kolde vintertid og efterlader ikke nogen klæbrige eller voksagtige læber. Olivenolie stimulerer cellefornyelse og giver huden fugt.
Bivoks virker som en barriere, der hjælper med at beskytte huden for skadelige miljøfaktorer, mens den samtidig bevarer fugt og forhindrer tørhed.

DKK 300,00
Stock Info

På lager

Vejl. butikspris: DKK 800,00
Varenummer: FJ-22-11300
X

Kan du ikke finde det, du leder efter, blandt valgmulighederne?

Indsend venligst nedenstående formular for at få mere at vide om eventuelle muligheder, der ikke er vist i shoppen.

* Skal udfyldes